Stofskiftedemonstration 25. maj 2017

Stofskiftedemonstration 25. maj 2017

26. april 2017: Stofskiftedemonstration den 25. maj 2017

StofskifteSupport & Den Danske Hypothyreose Landsforening DDHL, afholder Stofskiftedemonstration på World Thyroid Day 2017. Her skal der gøres opmærksom på den dårlige behandling mange stofskiftepatienter udsættes for.

Stofskiftedemonstration
på Nytorv i København

Kristi himmelfarts dag
Torsdag 25. maj 2017 kl. 13.00

Det er tredje år i træk der afholdes Stofskiftedemonstration i København på World Thyroid Day.

Og det er desværre stadig (mere) nødvendigt at gøre opmærksom på den katastrofalt dårlige behandling mange stofskiftepatienter udsættes for i det Danske sundhedsvæsen.

Senest oplever mange patienter med lavt stofskifte, uden videre at blive afsluttet på stribe, fordi de var i behandling med den animalsk udvundne stofskiftemedicin Thyroid.

Det er både patienter der var i behandling ved egen praktiserende læge, samt hos stofskifte speciallægerne på de Endokrinologiske afdelinger på de Danske sygehuse.

Der gives ingen begrundelse, og på forespørgsel ved Lægemiddelstyrelsen svares, at der IKKE er ændret på deres retningslinjer, for behandling af lavt stofskifte.

Hvordan kan det være at dette pludselig sker i stor stil, og hvem har dikteret dette?

For ud fra de mange beretninger fra patienter, ser det nu ud til at foregå systematisk!

Hvordan kan man som læge pludselig tilsidesætte Sundhedstyrelsens retningslinjer for behandlingen af patienter med lavt stofskifte, og nægte at udskrive livsnødvendig medicin til patienter, for hvem det i årevis har været eneste alternativ, fordi de ikke tåler den gængse behandling med Eltroxin eller Euthyrox?

Vi håber at rigtig mange af jer med stofskifteproblemer møder op, og at i tager jeres familie/venner med. Jo flere vi er, jo større er chancen for at vi bliver hørt.

Politiker Karsten Skawbo Jensen vil blandt andre holde tale på dagen

Læs mere her Gratis Tilmelding

Tilbageblik: Stofskiftedemonstrationerne 2014 og 2015

Stofskiftedemonstration 25. maj 2017