Aktuelt lige nu

Aktuelt lige nu

Støt Patientforeningen Danmarks arbejde – og bliv medlem
Vi modtager ikke offentligt tilskud og er derfor taknemmelige for støtte, bl.a. fra vores medlemmer og sponsorer. For selvom foreningen er baseret på frivilligt arbejde, har vi udgifter – samt ambitioner om nye tiltag som koster. Patientforeningen Danmark er ikke støttet med offentlige midler, eller af lægemiddel industrien. vi er afhænge af din støtte.

Som medlem modtager du vores digitale medlemsblad 3 – 4 gange årligt. Du er desuden med til at støtte vores arbejde for alle patienters interesser.

Meld dig ind her

Vær opmærksom på, at det ikke er en indmeldelse i Sygeforsikring Danmark


Det blev til 6169 underskrifter

Vi afleverede den færdige underskriftindsamling til Styrelsen For Patientsikkerhed – Lægemiddelstyrelsen – Sundhedsstyrelsen samt  Sundhedsministeriet.

Vi blev taget positivt imod – til stor glæde!

 


LÆGERNE FLYTLIE MÅ IKKE LÆNGERE UDSKRIVE STOFSKIFTEMEDICIN
Det er med stor beklagelse og frustration, at vi i dag er blevet meddelt at Helene og Søren Flytlie fra 27.10.2017 ikke længere må behandle stofskiftepatienter i deres klinik. Denne beslutning er truffet af Styrelsen for Patientsikkerhed på baggrund af flere anmeldelser fra endokrinologer m.fl.  I praksis betyder det nu for ca. 600 patienter at de ikke kan fortsætte deres behandling i klinikken.

Du er velkommen til at kontakte klinikken via -mail eller telefon. Pga. af situationen må du forvente længere svartid fra klinikken, men Helene og Søren arbejder på højtryk for at besvare eventuelle henvendelser. Helene og Søren er naturligvis meget berørte af situationen, ligesom vi i Foreningen StofskifteSupport og i Patientforeningen Danmark er rystede og yderst bekymrede over Styrelsen for Patientsikkerhed og endokrinologernes ageren overfor os alle. Det er vores overbevisning at Helene og Søren har overholdt og opfyldt alle krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed under det skærpede tilsyn. Lige nu ved hverken vi, eller Flytlierne hvad fremtiden bringer, men vi er i fortsat tæt dialog med Helene og Søren og lover at holde jer informeret om udviklingen, i denne ulykkelige situation.