Aktuelt lige nu

Aktuelt lige nu

Relevant at politikerne blander sig

Stor tak til Liselott Blixt og de andre politikere, som lytter til patienterne. Tak til politikerne, som erkender, at der mangler sikker viden om de tiltagende sundhedsproblemer i Danmark.

Sundhedsvæsenet bør tage initiativ til ændringer, nye undersøgelser, nye behandlinger, ny forskning til de mange syge danskere. Lægerne burde gå forrest her.

 

Læs det åbne brev her


Ditte Møller er en del af en “ny” tendens – som har stået på i årevis

Det er en smule bemærkelsesværdigt at der aldrig bliver nævnt at Sundhedsstyrelsen/Lægemiddelstyrelsen giver tilladelse til at patienter må medicineres med Thyroid – taler Formanden for Lægeforeningen, Andreas Rudkjøbing mod sin egen styrelse?

 

Danskere stoler i stigende grad ikke på lægers faglige vurderinger, når de er syge. Det er politikernes skyld, advarer formanden for Lægeforeningen.

»Jeg vil hellere leve et kortere liv, der er godt, end at leve et langt liv, jeg ikke kan holde ud,« siger 47-årige Ditte Møller.

 

Læs  artiklen her 

 


Mange læger og professorer udtrykker deres støtte til Peter Gøtzsche 
Patientforeningen Danmark bakker også Peter Gøtzsche op. Der er brug for læger som Peter Gøtzsche 
We ask you to reconsider this possible dismissal due to the great benefits taxpayers, patients and health-care professionals reap from his work aimed at studying the efficacy and safety of medical treatments. We also fear that the dismissal of Dr. Gøtzsche from the Rigshospitalet could harm the international reputation of Danish medical research and could seriously weaken Denmark´s traditional support for open scientific debate……..
Læs resten af brevet her     Underskriftindsamling


Sundhedsstyrelsen svigter patienterne med pseudobehandling

Med usympatisk retorik slører Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen sin skjulte dagsorden med planerne om udbredelsen af pseudobehandling til fysisk syge mennesker, der i fremtiden får den yderst kreative betegnelse – funktionelle lidelser. Alvorligt fysisk syge patienter vil med dette tiltag blive spist af med virkningsløs behandling i form af samtaleterapi. Det er konsekvenserne af det tiltag, som Søren Brostrøm omtaler i sin kronik i Politiken, 18. juni 2018. I Politikens papirudgave:

Funktionelle lidelser er ikke indbildt syge. På Politiken.dk har kronikken overskriften: Når kroppen larmer for meget er det ikke bare brok men reel sygdom.

Overskrifterne er ikke i overensstemmelse med virkeligheden. Søren Brostrøm ønsker at føre patienter, der er i knibe – bag lyset.

Sundhedsstyrelsen burde tage kraftigt afstand til brugen af funktionelle lidelser. Sundhedsstyrelsen burde frasige sig økonomisk støtte fra industrien og undersøge, hvad danskerne er syge af, bl.a. i hvilken grad danskernes tiltagende helbredsproblemer er forårsaget af industriens produkter. Danskernes stigende helbredsproblemer involverer ud over barnløshed og kræft mange af de helbredsproblemer, som Sundhedsstyrelsen prøver at feje ind under gulvtæppet med betegnelsen funktionelle lidelser, dette drejer sig især om symptomer, der dækker over neurologiske, endokrinologiske, immunologiske aspekter. Det drejer sig endvidere om piskesmæld og længerevarende gener af hjernerystelse.

Der mangler i den grad viden om danskernes helbredsproblemer i en moderne tid.

Alle diagnoser er sociale konstruktioner, og der er ingen diagnoser, der ikke mangler viden om. Per Fink og hans stab på Klinik for Funktionelle lidelser har kreativt ”valgt” de diagnoser, som de mener bør køres ud på et sidespor. Patienter vil blive svigtet. Manipulering og misbrug af diagnoser er idioti, idet patienterne bliver spist af med pseudo-behandling. At Sundhedsstyrelsen bakker Klinik for Funktionelle lidelser op, er fatalt.    Skriv under her


Støt Patientforeningen Danmarks arbejde – og bliv medlem
Vi modtager ikke offentligt tilskud og er derfor taknemmelige for støtte, bl.a. fra vores medlemmer og sponsorer. For selvom foreningen er baseret på frivilligt arbejde, har vi udgifter – samt ambitioner om nye tiltag som koster. Patientforeningen Danmark er ikke støttet med offentlige midler, eller af lægemiddel industrien. vi er afhænge af din støtte.

Som medlem modtager du vores digitale medlemsblad 3 – 4 gange årligt. Du er desuden med til at støtte vores arbejde for alle patienters interesser.

Meld dig ind her OBS: Det er ikke en indmeldelse i Sygeforsikring Danmark